Paraguay

En bønn om hjelp fra arbeidet i Paraguay, klarer vi å samle inn 100 000 kroner før utgangen av april?
Bruk gaveskjema nederst på siden her. Du kan også sette over en gave på kontonr. 3260 05 01053, merk Paraguay.

"Som dere vet har vi i 10 år hatt jevnlige hjelpesendinger med containere til Paraguay.. Dette har blitt til stor velsignelse, både for trengende personer og menigheter. Menigheter er blitt utstyrt med stoler, lydanlegg, utstyr til menighets kjøkken. Skoler har fått pulter og tavler. Helseinstitusjoner har fått senger og kuvøser. Jordbruket blant indianerne har fått tre traktorer, harver, potetsettere, forhauster og såmaskin.Vi ser at alt dette fungerer, faktisk bedre enn vi hadde håpet på forhånd.

Men på tross av alle velsignelsene så er vi kommet i en vanskelig situasjon. Den økonomiske støtten til hjelpesendingene har ikke vert nok til å dekke fraktutgiftene, men vi har klart å supplere det som manglet for hver sending, så vi har klart oss så vidt. Det som gjør det spesielt vanskelig nå er at vi mister det lageret vi har hatt på Bruelandsenteret i Sandnes. Lageret må vi tømme innen utgangen av april og dette kom brått på oss fordi vi hadde forventet 2 år til, men slik er det.  På lageret er det klær, madrasser og utstyr nok til å fylle to containere. Dette blir en kostnad på kr. 100 000,- og denne kostnaden trenger vi hjelp til...

Derfor kommer denne henvendelsen til dere. Vi er i akutt behov for kr.100 000, for å kunne sende ut disse to siste containerne og de må sendes 30.april. Har dere mulighet til å hjelpe oss?

Foreløpig må det bli stopp i hjelpesendingene, så får vi se hvordan fremtiden blir.... kanskje dukker et nytt lager opp... dører blir lukket, men dører blir også åpnet.... Gud velsigne dere!

På forhånd tusen takk for at dere står med i arbeidet.

Gunvor og Ingvald"

 

Paraguay

Paraguay - hjertet i Sør Amerika

Våre nåværende misjonsprosjekt drives i dag av Klippens misjonærer; Gunvor og Ingvald Skretting, som startet sitt arbeide første gang i 1972. Og Olav og Gloria Skretting.

Før det var det misjonærene Sigrund og Oddmar Byberg som drev misjonsarbeidet i Paraguay.

Paraguay

Arbeidet drives både blant paraguayere og indianere, blant indianerne arbeides det med tre stammer. Ache stammen er spesiell, de kom ut av skogen i 1976, og har ikke hatt lang tid i det som vi kaller sivilisasjon. De trenger hjelp på en spesiell måte. Her går sosialhjelp og misjon hånd i hånd. 

Det ble bygget et menighetslokale i Chorè. På 8 år har den over 800 medlemmer. Dette er i et av de fattigste fylkene hvor det trengs mye sosial hjelp.

Det er bygget 10 grunnskoler og en videregående skole gjennom hjelp fra Klippen/Norad som har resultert i at i dag går det over 1000 barn på en godkjent nasjonal skole. 

Paraguay

BildeSueñosstiftelsen ble startet for å støtte Paraguay’s ungdom med høyere utdannelse. Mange er ferdige og har fått en god stilling i samfunnet. 41 ungdommer har til nå fått embedseksamen. Det blir årlig gitt ca 40 stipend til utdannelse ved universitet og faktultet. Det ønskes flere støttepartnere i Norge, kontonr.: 3250.23.43105, vipps: 111750.


BildeHjelpesending som blir sendt via årlige kontainere fra Sandnes, er svært velsett av myndighetene. Disse har bidratt til traktorer, landbruksmateriell, stoler til forsamlingslokale, møbler etc. 

Pr. nå har Paraguay ikke lenger et lokale de kan bruke for innsamling av materiell til hjelpesendinger, vi kommer tilbake når nytt lager er på plass.

 

Målsum kr. 100 000,-

23150 kr

Gaver

Gi til Paraguay - få hjelpen frem!

Beløp:
NOK
Betalingsmetode
Land
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag når den årlige summen overstiger 500 kr.
Jeg aksepterer betingelsene for gaven

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å motta ukentlig nyhetsbrev?

Kontakt oss

Klippen Sandnes
Eidsvollgt.20
4319 Sandnes

51601960

Kontonummer: 3260 05 01053
Vipps : #107893

 
 
Powered by Cornerstone