Alphakurs

Leter du etter svar på livets store spørsmål?

Alphakurset er et introduksjonskurs i kristen tro. Kurset er egnet både for deg som allerede er kristen og for deg som er på leting etter tro og mening med livet.

I Alphakurset er det rom for undring, spørsmål og refleksjon. Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Noen prøver å finne ut om Gud finnes mens andre rett og slett søker et nytt miljø og nye venner. Uansett er du hjertelig velkommen.

Alphakurset er et velprøvd kurs som arrangeres over hele verden. Mer enn 24 millioner mennesker har gått et Alphakurs – i kirker, bedehus, i et hjem, på studiestedet eller i fengsel. Alpha er å finne i 169 land, og er oversatt til 112 språk.

Neste kurs

Neste kurs starter onsdag 25.Januar.

Den første kvelden, 25.Januar, er en informasjonskveld. Her kan du som er nysgjerrig på kurset, ikke helt har bestemt deg for om å du vil gå enda, eller vil ha en smakebit på hva Alpha er, komme. Kurset fortsetter de påfølgende ukene.

En Alphakveld består av et foredrag, mat og samtaler. Kvelden er lagt opp slik:

19.00: Middag

19.30: Foredrag

20.15: Kaffepause

20.30: Gruppesamtaler

21.30: Slutt

I gruppene møter du mennesker som har ulikt ståsted i forhold til tro. Her er det lov å komme med spørsmål som man samtaler om fra ulike sider. Alle skal møtes med respekt og du velger selv hvordan du ønsker å engasjere deg i de ulike temaene. Vi tror at vi alle kan lære noe av hverandre.

Tema på Alphakveldene
I løpet av et Alphakurs vil vi snakke om disse temaene:

1. Er det mer i livet enn dette?
2. Hvem er Jesus?
3. Hvorfor døde Jesus?
4. Hvordan og hvorfor lese bibelen?
5. Hvorfor og hvordan kan jeg be?
6. Hvem er Den hellige ånd? Hva med treenigheten?
7. Hvordan kan jeg vite at jeg tror?
8. Trenger vi kirken?

Les mer om Alpha Norge

For mer info eller spørsmål, kontakt oss på post@klippen.net

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å motta ukentlig nyhetsbrev?

Kontakt oss

Klippen Sandnes
Eidsvollgt.20
4319 Sandnes

51601960

Kontonummer: 3260 05 01053
Vipps : #107893

 
 
Powered by Cornerstone