Kafé No 13

Kafé No 13 holder til i Erling Skjalgsonsgate 13 i Sandnes og  drives av Klippen Pinsemenighet. Kaféen er åpen hver tirsdag og torsdag mellom kl. 11:00-13:30. Det blir servert gratis middag til rusmisbrukere, de som selger Asfalt og noen som har vært rusmisbruker, men pga økonomien trenger litt ekstra hjelp for å komme seg på beina igjen. I tillegg kan man få gode samtaler, sosialt samvær, spille billiard med de frivillige eller bare spise i ro og fred.                                                 

Vi har som oftest mellom 20-30 gjester som stikker innom hver tirsdag og torsdag. De får en god og sunn middag og noen av dem sier at maten har reddet livet deres. De kan også få med seg diverse matvarer som vi henter på Matsentralen. Ofte har vi også klær, sko og andre varer som blir gitt oss til utdeling. Dette setter gjestene veldig pris på. Vi prøver også å oppmuntre rusmisbrukerne å søke seg inn på avrusnings sentere,  og hjelper de gjerne med papirarbeid osv. Vi tror at like så viktig som den gode maten, så er omsorgen og kjærligheten som de merker fra de frivillige! Velkommen til oss!

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å motta Klippens ukentlig nyhetsbrev?

Kontakt oss

Klippen Sandnes
Eidsvollgt.20
4319 Sandnes

51601960

Kontonummer: 3260 05 01053
Vipps : #107893

 
 
Powered by Cornerstone