Paraguay

 

Paraguay

Paraguay - hjertet i Sør Amerika

Våre nåværende misjonsprosjekt drives i dag av Klippens misjonærer; Gunvor og Ingvald Skretting, som startet sitt arbeide første gang i 1972. Og Olav og Gloria Skretting.

Før det var det misjonærene Sigrund og Oddmar Byberg som drev misjonsarbeidet i Paraguay.

Paraguay

Arbeidet drives både blant paraguayere og indianere, blant indianerne arbeides det med tre stammer. Ache stammen er spesiell, de kom ut av skogen i 1976, og har ikke hatt lang tid i det som vi kaller sivilisasjon. De trenger hjelp på en spesiell måte. Her går sosialhjelp og misjon hånd i hånd. 

Det ble bygget et menighetslokale i Chorè. På 8 år har den over 800 medlemmer. Dette er i et av de fattigste fylkene hvor det trengs mye sosial hjelp.

Det er bygget 10 grunnskoler og en videregående skole gjennom hjelp fra Klippen/Norad som har resultert i at i dag går det over 1000 barn på en godkjent nasjonal skole. 

Paraguay

BildeSueñosstiftelsen ble startet for å støtte Paraguay’s ungdom med høyere utdannelse. Mange er ferdige og har fått en god stilling i samfunnet. 41 ungdommer har til nå fått embedseksamen. Det blir årlig gitt ca 40 stipend til utdannelse ved universitet og faktultet. Det ønskes flere støttepartnere i Norge, kontonr.: 3250.23.43105, vipps: 111750.


BildeHjelpesending som blir sendt via årlige kontainere fra Sandnes, er svært velsett av myndighetene. Disse har bidratt til traktorer, landbruksmateriell, stoler til forsamlingslokale, møbler ,klær etc. 

Nytt sted for innsamling: Låve i Asheimveien 121. Innsamling siste lørdagen i måneden kl. 10-14.Vi tar nå kun imot klær, sko, kjøkken- og idrettsutstyr. Det er ikke plass til mottak av møbler. Vi setter stor pris på kr. 50,- pr innlevert kolli for hjelp til frakt! Husk klær skal være rene og hele.

Paraguay Paraguay

Ønsker du å gi en gave til Paraguay, kan du gjøre det her.

Beløp:
NOK
Betalingsmetode
Land
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag når den årlige summen overstiger 500 kr.
Jeg aksepterer betingelsene for gaven

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å motta ukentlig nyhetsbrev?

Kontakt oss

Klippen Sandnes
Eidsvollgt.20
4319 Sandnes

51601960

Kontonummer: 3260 05 01053
Vipps : #107893

 
 
Powered by Cornerstone