Paraguay

 

Paraguay - hjertet i Sør Amerika

Våre nåværende misjonsprosjekt drives i dag av Klippens misjonærer; Gunvor og Ingvald Skretting, som startet sitt arbeide første gang i 1972. Og Olav og Gloria Skretting som har jobbet nært med Ingvald og Gunvor i mange år, og som ble tatt opp som misjonærer i 2020. Olav er også sønnen til Ingvald og Gunvor og har mer eller mindre vokst opp i Paraguay.

Før det var det misjonærene Sigrun og Oddmar Byberg som drev menighetens misjonsarbeid i Paraguay. 
Misjonshistorien Paraguay

Paraguay

 

Arbeidet drives både blant paraguayere og indianere, og vi har 4 samarbeidspartnere, kirkene i Santani og Choré som jobber hovedsakelig mot paraguayere og kirkene i Paso Cadena (Nå: Tekohá Porá= et godt hjem) og Kuetuvy som jobber blant indianerne. Du kan lese mer om arbeidet i de forskjellige samarbeidskirkene lenger ned på siden.

Det er bygget 10 grunnskoler og en videregående skole gjennom hjelp fra Klippen/Norad som har resultert i at i dag går det over 1000 barn på en godkjent nasjonal skole. 

Paraguay

Gi en gave til Paraguay her   

I tillegg har vi opprettet en filantropisk stiftelse, Sueños. Sueñosstiftelsen ble startet for å støtte Paraguays ungdom med høyere utdannelse og en lysere fremtid. Og vi hjelper både med skoleplass, hjelpesendinger og bygging av helseklinikker og arbeidsplasser. Det er stort behov for flere støttepartnere!   
Les mer om Sueños    

 

Samarbeidspartnere blant befolkningen i Paraguay

 Paraguay nytt

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å motta Klippens ukentlig nyhetsbrev?

Kontakt oss

Klippen Sandnes
Eidsvollgt.20
4319 Sandnes

51601960

Kontonummer: 3260 05 01053
Vipps : #107893

 
 
Powered by Cornerstone