Gave til årlig vask av Klippen

For flere år siden vasket vi Klippen på dugnad og stilte opp 4 ganger i året for å gjøre en innsats. Så ble det bestemt at vi skulle gå bort fra denne ordningen og heller ansette et vaskefirma som vasker lokalet ukentlig. Man kunne da «kjøpe seg fri» med kr. 600,- pr år fra vaskedugnad og gi sitt bidrag på denne måten. 

I år ønsker vi å prøve noe nytt, så det blir ikke sendt ut faktura denne gang, men heller en gavegiro. I tillegg vil vi opprette en innsamlingsaksjon på nettsiden slik at det også er mulig å bidra med kort eller vipps, og velge skattefradrag for gave. Ved bruk av disse metodene vil din gave bli registrert i vårt system og vil automatisk gi deg skattefradrag.

Vi har som mål å samle inn kr. 120 000,- som utgiftene på vasking er i løpet av et år.

Vi har jo nå et fint oppusset bygg som vi ønsker å ivareta så vi håper du som ser på Klippen som DIN menighet ønsker å bidra slik at vi når målet vårt. 

Innsamlingsmål kr. 120.000

47600 kr

Gaver
Beløp:
NOK
Betalingsmetode
Land
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag når den årlige summen overstiger 500 kr.
Jeg aksepterer betingelsene for gaven

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å motta ukentlig nyhetsbrev?

Kontakt oss

Klippen Sandnes
Eidsvollgt.20
4319 Sandnes

51601960

Kontonummer: 3260 05 01053
Vipps : #107893

 
 
Powered by Cornerstone