Sueños-nytt desember
2023-12-07
Sueños-nytt desember

Desember 2023

Vi vet hva som er det viktigste for barn og ungdom, få en personlig opplevelse med Jesus.

I kolonien Kuetuvy er det mange barn i barnearbeidet, men i ungdomsårene kan det være vanskelig å holde på dem. Isolert i en koloni er det ikke så mye å ta seg til, faren er at det blir driving uten mål og mening, og da er det fare for at en kan gli uti ting som er nedbrytende.....fristelsene ligger rett utenfor kolonien.

Fotballen har stor interesse i Paraguay. Også i Kuetuvy. Fotballbanen var betydningsfull da kolonien ble formet, den holdt ikke helt de rette målene, men så noenlunde 😊. De enkle boligene ble bygget i en ring rundt fotballbanen, og her er det trening hver ettermiddag, for alle alderstrinn, jenter som gutter. Dette har medført at ungdomslaget har nådd langt i nasjonale turneringer. Jentelaget, nå U16, tapte den nasjonale finalen i Asunción, der de tapte 0-2 for et av storlaene fra hovedstaden, med mere erfarne. spillere. Kuetuvy besitter nå noen av fylkets beste spillere.

Dette har fått øyneneopp hos de sentrale fotball myndighetene, og de har kommet med et tilbud til kolonien, om å bidra til at de får ny stadion, med de rette mål,med tribune og treningsbane. Kolonien selv skal sette opp gjerde , som blir sponset av et lokalt firma. Kolonien har så henvendt seg til oss, om vi kan dekke rydding og planering av tomten. En av de større farmerne i nærheten, har stillt sine store maskiner som bulldoser og stor traktor til disposisjon, dersom vi holder drivstoffet. Det er et omfattende område som skal planeres, mellom 30-40 mål. Skogen er borte, bare noe krattskog og endel store røtter må fjernes.

Koloniens egne ledere tok kontakt med meg for noen måneder siden, og jeg har også fått telefon også fra sekretariatet i fotballforbundet, om vi kunne hjelpe til med å renske opp og planere stadion området. Så skulle de administrere resten, med arbeidsfolkfra hovedstaden.

Vi vet at vårt primære kall og oppgave er å gi dem evangeliet, men vi har hjulpet til også med skolebygg...

Dette med idrettsanlegg er og av en stor sosial betydning, som vil høyne selvfølelsen, for dem som tidligere har lidd så mye.

Planerings arbeidet er beregnet å koste i driftsutgifte, dvs diesel,olje og sjåfør, ca kr.20 000.

Klarer vi dette i fellesskap? Jeg tror vi prøver 🙂

Som alltid, sammen hjelper vi flere..hjertelig takk..❤️

Hilsen Gunvor og Ingvald

//Stiftelsen Suenos  // Org.nr. 994 628 290 // Bankgiro 3250 23 43105 // Vipps 111750/

Sueños-nytt desember

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å motta Klippens ukentlig nyhetsbrev?

Kontakt oss

Klippen Sandnes
Eidsvollgt.20
4319 Sandnes

51601960

Kontonummer: 3260 05 01053
Vipps : #107893

 
 
Powered by Cornerstone