Sueños = drømmer

Sueños betyr drømmer. Og startet også som en drøm for Paraguay misjonærene Ingvald og Gunvor Skretting. En drøm om å kunne hjelpe dem som ikke hadde noen mulighet til å komme seg videre etter grunnskole utdannelse. Ungdommer som kommer fra familier uten økonomisk mulighet til å hjelpe sine barn. Paraguaysk ungdom som bærer en drøm om et bedre liv for seg selv og de rundt dem.

Og siden stiftelsen Sueños så dagens lys i 2009, har vi sett at det nytter! I løpet av disse årene har vi hjulpet over 50 ungdommer frem til sin beståtte eksamen som sykepleier, jordmor, psykolog, kiropraktor, fysioterapeut, agronom, lege, advokat, dataingeniør, regnskapsfører, lærer, førskolelærer, frisør, ernæringsingeniør osv. Det er sendt ut hjelpesendinger, bygget helseklinikker og bygget opp arbeidsplasser. Mange av Sueños elevene har begynt arbeidet i sin egen landsbygd for å bedre forholdene der de kom fra. Felles for dem alle er at uten hjelp, hadde de ikke vært der de er i dag.

Fortsatt møter våre misjonærer ungdommer der ute med bedende øyne og med håp i blikket - kan vi hjelpe? Da vi ikke makter dette alene blir spørsmålet: Vil du stå med oss og bli en støttepartner slik at flere ungdommer kan få sin drøm oppfylt?

Sueños 2024. I år har vi 28 studenter vi støtter.
 

Sueños elever under utdannelse

Sueños nytt

Tidligere elever i Sueños - hva gjør de nå?

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ønsker du å motta Klippens ukentlig nyhetsbrev?

Kontakt oss

Klippen Sandnes
Eidsvollgt.20
4319 Sandnes

51601960

Kontonummer: 3260 05 01053
Vipps : #107893

 
 
Powered by Cornerstone